Dutch English French German Polish

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.Raamrolhor Basic                                                                                                          

De onzichtbare oplossing met het zichtbare effect.

raamrolhor BasicDe raamrolhor Basic is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan bij deze raamhor de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast.

Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raamrolhor Basic ook buiten geplaatst kan worden.

Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt. Voor een windvaste oplossing raden wij de voorzet UNIT of inklem UNIT (raamplissé) of de SUPER+ aan. De raamrolhor Basic kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden.Standaardkleuren

 RAL 9010 wit
 RAL 9001 creme wit
 RAL 7016 antraciet
 RAL 9006 zilvergrijs
 RAL 8019 bruin

RAL 9001 en RAL 9010 met creme witte kunststof onderdelen, overige kleuren met grijze kunststof onderdelen


Speciale kleuren

 RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs, altijd met grijze kunststof onderdelenOpties

kantelsluiting (zonder meerprijs) 
RAL kleuren (meerprijs) 
Kastafdichting(meerprijs)


Maat nemen

Bepaal de kastzijde van het raamrolhor systeem (links, rechts of boven). Neem de dagmaat van het kozijn. Voor ‘op de dag’ montage telt u er bij op: de breedte en hoogte + 5,5 cm. Bij bestelling: Kast- en geleidermaat invullen op ons bestelformulier, dus niet breedte x hoogte! De gevonden maten dienen als eindmaten te worden opgegeven. Vervolgens ‘in’- of ‘op-de-dag’ montage aangeven.