Kozijnen laten licht en lucht toe in uw woning. Ze bieden bescherming en tevens creëren ze een riant uitzicht op de omgeving. In een modern en tijdloos design. Schüco kozijnsystemen voldoen aan uw eigen stijl en smaak. Met de beste prestatie qua thermische isolatie helpen ze mee energie te besparen. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Uw droomwoning krijgt meer comfort en meer waarde.

 

Schüco AWS 75.SI + – Sterk thermisch geïsoleerd, robuust en geschikt voor universeel gebruik

Het sterk thermisch geïsoleerde Schüco AWS 75.SI + (Super Insulation) aluminium kozijnsysteem zet een nieuwe standaard in thermische isolatie voor aluminium kozijnen – zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak of ontwerp. De smalle profielbreedtes zorgen voor maximale transparantie, wat garandeert dat uw woon- en werkruimtes bijzonder helder zijn en worden overspoeld met licht..

  • Zeer goede thermische isolatie: Uf waarde = 0.92 W/(m2K)
  • Inbraakwering RC 3
  • Minimale aanzichtbreedte 91 mm

Schüco AWS 70.HI – Uitstekend thermisch geïsoleerd, robuust en geschikt voor universeel gebruik

Het goed thermisch geïsoleerde Schüco AWS 70.HI (High Insulation) aluminium kozijnsysteem beschikt in combinatie met dubbel glas over een uitstekende thermische isolatie voor aluminium kozijnen. En dit zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak of ontwerp. De smalle profielbreedtes zorgen voor maximale transparantie, wat garandeert dat uw woon- en werkruimtes bijzonder transparant zijn en worden overspoeld met licht.

  • Uitstekende thermische isolatie: Uf waarde = 1,5 W/(m2K)
  • Inbraakwering RC 3
  • Minimale aanzichtbreedte 91 mm