Dutch English French German Polish

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.Rolhordeur Basic                                                                                                          

Rolhordeur BasicGemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen).

Mocht er onverhoopt tegen het gaas worden gelopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 38 mm valt de rolhordeur Basic nauwelijks op in uw huis.

Onze hordeur Basic is geschikt voor montage ‘op’- of ‘in-de-dag’, voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor deuropeningen breder dan 130 cm verwijzen wij naar de dubbele rolhordeuren Basic (max. 260 cm breed), de dubbele Plissé hordeur (max. 260 cm breed, koppelbaar tot 520 cm breedte) of de Plissé hordeur XL.

De Basic rolhordeur wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.


Standaardkleuren
 RAL 9010 wit 
 RAL 9001 creme wit
 RAL 7016 antraciet
 RAL 9006 zilvergrijs 
 RAL 8019 bruin

RAL 9001 en RAL 9010 met creme witte kunststof onderdelen, overige kleuren met grijze kunststof onderdelen;-


Speciale kleuren
 RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs, altijd met grijze kunststof onderdelenOpties

- RAL kleuren(meerprijs)
- Kastafdichting(meerprijs)


Maat nemen

Bepaal de kastzijde van de hordeur (links, rechts of boven). Neem de dagmaat van het kozijn. Voor ‘op de dag’ montage telt u er bij op: de breedte en hoogte + 5,5 cm. Bij bestelling: Kast- en geleidermaat invullen op ons bestelformulier, dus niet breedte x hoogte! De gevonden maten dienen als eindmaten te worden opgegeven. Vervolgens ‘in’- of ‘op-de-dag’ montage aangeven.